Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić Diablo 2 czy 3 ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie grałem w tego hack'n'slasha . Bardzo mnie zainteresował lecz nie wiem czy opłaca mi się wydawać 100 zł + na nowe diablo 3 , czy poćwiczyć w 2 .

Opublikowano

Proponuje Ci najpierw sobie ściągnąć diablo 2 i pograć w single player a jak się spodoba to dopiero kupić org i grać na necie, jak się spodoba Ci 2 to i 3 też .

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

W D3 jest troszkę fabuły z D2, warto by każdy gracz ja znał. D2 nie kosztuje dużo, kup najpierw to z dodatkiem, przejdź singla i kup sobie D3.

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli chcesz liznąć trochę staroci to kup sobie dwójkę. Jeżeli chcesz przejść od razu do akcji kupuj D3. Ofc, 2 można również pobrać z czarnych źródeł, i tym samym zaoszczędzić, ale ja tu nikogo do tego nie namawiam :)

:)
Opublikowano

Jeżeli chcesz poznać bliżej fabułę (Jest bardzo ciekawa) to polecam najpierw z neta sobie jedynkę ściągnąć, a dalej kupować chronologicznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym kupił odrazu diablo 3 ponieważ diablo 2 Ci się szybko znudzi, może i mechanika gry jest na wyższym poziomie w diablo 2 ale w diablo 3 jest wszystko łatwiej zrobione i nadal wychodzą update które poprawiają tę oto grę.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Diablo 3 jest droższe, to raz. Zastanów się ile masz funduszy i czy nie będzie Ci szkoda. Ja osobiście jakoś wolę dwójkę. Może dlatego, że grałem w niego dosyć dawno i mam pewien sentyment. Poznaj może najpierw dwójkę, zaznajom się, a następnie sięgnij po kontynuację.

Opublikowano

Widzać znawców D3 i D2 goście D2 to była fabula tam grałeś niekiedy dobre dni żeby przejść spokojnie a D3 to jest banalna gra zważywszy że możesz kupić troche golda i masz postać która wręcz sama idzie przez wszystko. Widać prosów Diablo

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli nie grałeś w D1 to zacznij od niego :) A wracając do pytania, przyłącze się do osób które proponują Ci kupno D2 jako pierwsze ;) jak na 2000 rok gra daje dużo zabawy :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...